Training | Organic Body Sugaring

Voorkom ontevreden klanten door geïrriteerde huid!

Producten met chemicaliën kunnen zorgen voor een geïrriteerde huid. Als body sugaring specialiste kom je vaak klanten tegen die een gevoelige huid hebben. Dit is een van de redenen waarom zij voor body sugaring kiezen. Suikerpasta is zo natuurlijk dat je het eigenlijk kan eten! Omdat de ingrediënten van natuurlijke en biologische oorsprong zijn voorkom je irritaties op de huid van jouw klanten.

Locatie & tijden

Locatie: Europalaan 913, 1363 BM Almere Poort

ALMERE: Data en tijd in overleg.

Wil je graag in jouw eigen omgeving de training volgen? Geef in het inschrijfformulier aan als je de training op locatie wilt boeken.

Begeleiding op locatie is mogelijk en kost € 40,- incl. btw per uur excl. reiskosten. Reistijd wordt hierbij niet in rekening gebracht. Neem contact op als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid. Hierbij maakt het niet uit of je de training bij ons of elders hebt gevolgd. Dit is alleen mogelijk als je een body sugaring training hebt afgerond.

Materialen

Wij verzorgen al het materiaal die je nodig hebt tijdens de training/opleiding incl. handboek.

Na de basis training/eerste lesdag ontvang je een starters pakket. Het starterspakket bestaat uit:

 

 • 4 potten suikerpasta van 800 ml vloeibaar, zacht, standaard en sterk
 • 1 doos nitrile handschoenen extra dik
 • 1 pak harsstrips
 • Prep & cleanse spray (voorbehandeling)
 • Cool calm (nabehandeling)
 • 1 doos mondkapjes
 • Sugaring poeder
 • 1 pak wattenschijfjes
 • Alcohol
 • Tweezerman pincet
 • 1 harsverwarmer 800 ml
 • 1 pak hars spatels large

 

Je ontvangt een starterspakket als de training in een of twee keer betaald wordt. Bij betaling in 12 termijnen kan je het starterspakket apart bestellen.

Na de training ontvang je 10% korting op je eerste bestelling via onze webshop en 10% korting op de wax producten van Keaso bij www.groothandelbbl.nl

Elke Body Sugaring Specialiste die met ons product werkt krijgt gratis promotie via onze social media kanalen en op onze website. Zo kunnen klanten die op onze website komen zien in welke beauty salons Body Sugaring behandelingen worden aangeboden.

De training wordt gegeven door een gediplomeerd Sugaring Specialiste die 12 jaar ervaring heeft met body sugaring. Zij zal jou alle tips en tricks leren, zodat jij na de training alles weet over Body Sugaring!

Na de training kan je ten alle tijden contact met ons opnemen als je ergens tegenaan loopt tijdens het sugaren. Tenslotte is het ons doel om jou zo goed mogelijk te begeleiden, zodat jij zelfverzekerd aan het werk kan gaan als Body Sugaring specialiste.

Inhoud Basis training

Wij vinden het belangrijk dat onze cursisten alle aandacht krijgen die ze nodig hebben, zodat zij de technieken na de training goed beheersen. Er is dus plek voor 1 cursist. Na de training ontvang je een starterspakket waarmee je gelijk aan de slag kan.

Bij de basis training leer je 4 sugaring technieken die je kan toepassen in jouw salon. Daarnaast leer je werken met alle type suikerpasta’s, zo weet jij straks welke type je het beste kan gebruiken bij verschillende omstandigheden.

De basis training duurt 4 uur, 1 uur theorie en 3 uur praktijk. Wij adviseren je om je model een uur later te laten komen i.v.m. de theorie.

Bij deze training is het belangrijk dat je de behandeling uitvoert op een model met voldoende haar op de oksels, bovenlip, schaamstreek en onderbenen (min. een halve cm en max. 1,5 cm).

Een model dien je zelf te regelen.

Na de training is het belangrijk dat je thuis voldoende oefent op modellen ter voorbereiding op de perfectie training.

Prijs: €495,87 excl. BTW

Inclusief starterspakket bij betaling in 1 keer of 2 termijnen.

Starterspakket: €247,93 excl. BTW (apart bestellen bij betaling in 12 termijnen)

*Betaling in termijnen is mogelijk.

 

 

Inhoud Perfectie Training

Bij de perfectie training laat je ons zien hoe een behandeling op een professionele manier wordt uitgevoerd. De training duurt 3 uur.

 • Adviesformulier
 • Consult formulier
 • Huidinspectie
 • Voorbehandeling
 • Sugaren
 • Nabehandeling

Wij vinden het belangrijk dat je hygiënisch en zorgvuldig te werk gaat. Het is dus ook belangrijk dat je de theorie goed beheerst.

Een model dien je zelf te regelen.

Het is belangrijk dat je de behandeling uitvoert op een model met voldoende haar (min. een halve cm en max. 1,5 cm) op de oksels, bovenlip, schaamstreek en onderbenen.

Je ontvangt alleen een certificaat als je de training goed heb afgerond, indien je niet slaagt heb je eenmaal recht op een herkansing.

Prijs: 123,97 excl. BTW

Inclusief certificaat.

Betaling in termijnen is niet mogelijk.

 

Inhoud Opleiding Body Sugaring

De body sugaring opleiding duurt 4 weken. 1 keer in de week 1 dag (4 uur). Bij de body sugaring opleiding leer je uitgebreid 4 technieken op alle lichaamsdelen. Daarnaast leer je werken met alle type suikerpasta’s, zo weet jij straks welke type je het beste kan gebruiken bij verschillende omstandigheden. Na de eerste lesdag ontvang je een starterspakket waarmee je gelijk aan de slag kan.

Wij vinden het belangrijk dat onze cursisten alle aandacht krijgen die ze nodig hebben, zodat zij de technieken na de opleiding goed beheersen. Er is dus plek 1 cursist.

Lesdag 1: theorie + gezicht sugaren

Lesdag 2: armen, benen, oksels, handen en voeten sugaren

Lesdag 3: brazilian, billen en rug sugaren

Lesdag 4: examen + certificaat

Bij het examen onthaar je zelfstandig de oksels, bovenlip, schaamstreek en onderbenen.

Wij vinden het belangrijk dat je hygiënisch en zorgvuldig te werk gaat. Het is dus ook belangrijk dat je de theorie goed beheerst.

Een model dien je zelf te regelen.

Wij adviseren je om je model een uur later te laten komen bij de eerste lesdag i.v.m. de theorie.

Het is belangrijk dat je de behandeling uitvoert op een model met voldoende haar (min. een halve cm en max. 1,5 cm) op de lichaamsdelen waar op wordt geoefend.

Je ontvangt alleen een certificaat als je de opleiding goed heb afgerond, indien je niet slaagt heb je eenmaal recht op een herkansing.

Prijs: 1274,38 excl. BTW

Inclusief starterspakket en certificaat.

Betaling in termijnen is mogelijk.

 

Na het behalen van je certificaat weet jij alles over Body Sugaring!

Opleiding Body Sugaring

Basis training: €495,87 excl. BTW
Perfectie training: €123,97 excl. BTW
Body Sugaring Opleiding: €1274,38 excl. BTW
Excl. reiskosten als u de training/opleiding op locatie boekt.
Certificaat en starterspakket Inbegrepen.